2020-05-29 12:21:28

Upisi u srednju školu u 2019./2020.šk.god.

Dragi učenici,

Počinju aktivnosti vezane uz upis u srednju školu.

Za početak je potrebno da se svojim carnet identitetom (korisničko ime i lozinka) prijavite u sustav na stranici upisi.hr. Prilikom prijave potrebno je unijeti broj mobitela na koji ćete dobiti vaš jedinstveni PIN. Pin je potrebno zapisati i spremiti, budući ćete uvijek pri prijavi u sustav upisi.hr trebati unijeti korisničko ime, lozinku i PIN. 

Od 1.6.2020. moguća je prijava u sustav upisi.hr za sve učenike. Prilikom ulaska u sustav vaš zadatak je provjeriti ispravnost osobnih podataka i ocjena iz prethodnih razreda. Ukoliko naiđete na neke pogreške o tome obavijestite vaše razrednike koji će ispraviti navedene pogreške.

Odabir obrazovnih progama počinje tek 8.7.2020. i traje do 22.7.2020. Tada ćete u sustavu moći odabrati 6 obrazovnih programa.

Potrebno je provjeriti imate li pravo na dodatne bodove te potvrde o istom donijeti razredniku do 13.7.2020. Kriterije za dodatne bodove možete pronaći u prezentaciji koja se nalazi u vašoj učionici u Yammeru te u prilogu ove obavijesti, kao i u dokumentima na web stranici škole u izborniku Upisi u srednju školu.

Pratite i dalje obavijesti u vašoj učionici na Yammeru te na web stranici škole vezano uz upise, gdje ćemo vas pravovremeno obavještavati.


Osnovna škola Antuna Mihanovića - Petropoljskog Drniš